اخبار > نانوایی‌داران لنده آموزش‌های بهداشتی را فرا گرفتند


  چاپ        ارسال به دوست

نانوایی‌داران لنده آموزش‌های بهداشتی را فرا گرفتند

کلاس آموزشی رعایت موازین بهداشتی با محوریت کاهش مصرف نمک در نان برای متصدیان و کارگران نانوایی‌ها در شهرستان لنده برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان لنده؛ به مناسبت روز جهانی قلب، کلاس آموزشی رعایت موازین بهداشتی با محوریت کاهش مصرف نمک در نان برای متصدیان و کارگران صنف نانوایی با حضور کارشناسان بهداشت محیط در شبکه بهداشت و درمان شهرستان لنده برگزار شد.

 کارشناس بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان لنده با اشاره به روز جهانی قلب و اهمیت اثرات مضر مصرف نمک در بیماران قلبی، گفت: مواردی مانند رعایت بهداشت محیط نانوایی، رعایت بهداشت فردی از نکاتی بوده که متصدیان وکارگران نانوایی‌ها ملزم به رعایت آن هستند.

پیمان افراخته افزود: استفاده بیش از حد از نمک برای پختن نان در نانوایی‌ها برای سلامت شهروندان بخصوص بیماران قلبی و عروقی مضر بوده و نانوایی‌ها باید توجه ویژه‌ای به این نکته داشته باشند. 

 وی خاطرنشان کرد: در همین راستا از تمامی نانوایی‌های سطح شهر مجددا شوری سنجی با استفاده از دستگاه‌های پرتابل انجام خواهد شد و در صورت غیراستاندارد بودن مصرف نمک در پخت نان با متصدین آن نانوایی مطابق قانون برخورد می‌شود.1

 

انتهای پیام/


١٩:٤٩ - دوشنبه ٩ مهر ١٣٩٧    /    شماره : ٢١٧٧٩    /    تعداد نمایش : ٦٩


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج




سخن مدیر
اطلاعیه ها «آرشیو اخبار»
نظرسنجی
میزان رضایت شما از خدمات شبکه بهداشت و درمان چه میزان است؟

عالی
خوب
متوسط
ضعیف

آآدرس: شهرستان لنده.... درحال بروزرسانی
تمامی حقوق این سایت متعلق به شبکه بهداشت و درمان شهرستان لنده است . @2107
طراحی و توسعه در اداره ی فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه علوم پزشکی یاسوج