اخبار > برگزاری کارگاه بیماری های منتقله از آب و غذا در لنده


  چاپ        ارسال به دوست

برگزاری کارگاه بیماری های منتقله از آب و غذا در لنده

مدیر شبکه بهداشت و درمان لنده، گفت: کارگاه بیماری های منتقله از آب و غذا با حضور کارشناسان واحد مبارزه با بیماری ها و بهداشت محیط، مراقبین سلامت و بهورزان در سالن کنفرانس شبکه بهداشت لنده برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان لنده، مهندس امراله خانی، افزود: هدف از برگزاری این کارگاه حساس سازی مراکز و پایگاه های بهداشت تحت پوشش برای کشف و گزارش دهی به موقع طغیان های منتقله از طریق آب و غذا است.

وی ادامه داد: با توجه به اهمیت بالای بار بیماری طغیان ها باید توجه ویژه ای در این زمینه صورت گیرد و بر لزوم توجه و مراقبت بیشتر کارکنان بهداشتی بر شناسایی، نمونه گیری و گزارش دهی موارد اسهالی، حساسیت و آمادگی برای بروز طغیان های مربوطه تاکید شود.

 وی اذعان داشت: با توجه به شروع فصل گرما و افزایش بروز بیماری های منتقله از آب و غذا، رعایت موارد پیشگیری و بهداشت فردی و نظارت دقیق بر کیفیت آب شرب، بهداشت مواد غذایی و دفع بهداشتی فاضلاب در کنترل این بیماری ها از اهمیت بسزایی برخوردار است.

در ادامه کارگاه طبق جدیدترین دستورالعمل ها مباحث آموزشی در زمینه کنترل و مدیریت بیماری های منتقله از آب و غذا و بهداشت آب و موادغذایی توسط کارشناسان واحد مبارزه با بیماری ها ارائه و اطلاع رسانی و آموزش عمومی به مردم تأکید شد.

به گزارش وب دا؛ در این کارگاه مطالب جامعی در خصوص بیماری های منتقله از آب وغذا، طغیان ها، بیماری های اسهالی و دیگر بیماری های مربوطه توسط کارشناسان واحد مبارزه با بیماری ها و بهداشت محیط تدریس شد.۵


١٩:٢٥ - يکشنبه ٣ تير ١٣٩٧    /    شماره : ٢٠٣٥٦    /    تعداد نمایش : ٦٠


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج




نظرسنجی
نظرسنجي غير فعال مي باشد
اخبار
آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 17061
 بازدید امروز : 58
 کل بازدید : 35829
 بازدیدکنندگان آنلاين : 9
 زمان بازدید : 0.6864
اوقات شرعی